B4F B4F

AXA 2017

Brussel — 2013/2018

Het nieuwe hoofdkantoor van Axa verhuist naar een complex dat bestaat uit een nieuw gebouw en van twee aangrenzende gebouwen die worden verbouwd en gerenoveerd. 

Dit complex met een bovengrondse oppervlakte van 32.800m² in hartje Brussel is zodanig ontworpen, dat moderniteit en geschiedenis op een aangename manier samengaan. De gevels van het zeer waardevolle historische gebouw worden dan ook behouden. Behalve de architectuur zijn alle duurzame aspecten van een modern gebouw in het project geïntegreerd.

Uit duurzaamheidsoogpunt heeft het project het BREEAM-certificaat Very Good (Design Stage) behaald. 

AXA 2017
AXA Belgium
Place du Trône, Boulevard du Régent
Brussel (Belgium)
31 550 m²

Certified BREEAM Excellent (Design stage)

©A2RC ARCHITECTS
[node:title]
[node:title]
[node:title]
[node:title]