B4F B4F

AXA 2017

Brussels — 2013/2018

Axa will move into new headquarters in a complex consisting of a new building and two neighbouring buildings that have been converted and renovated.

The complex, with a floor space of 32,800m² above ground in the heart of Brussels, is designed to achieve an attractive blend of modernity and history. The façades of this historic building will be preserved. Going beyond the architecture, all sustainable aspects of a modern building have been integrated into the project.

In terms of sustainability, the project has obtained the BREEAM Excellent certificate (Design Stage).

AXA 2017
AXA Belgium
Place du Trône, Boulevard du Régent
Brussels (Belgium)
31 550 m²

Certified BREEAM Excellent (Design stage)

©A2RC ARCHITECTS
[node:title]
[node:title]
[node:title]
[node:title]